Бутиков избор и индивидуален подбор на имоти.

БИЗНЕС СГРАДА гр.ВАРНА

Предлагаме за продажба бизнес сграда в местност „Зеленика”, кв. „Галата”, със ЗП 227,55 кв.м., РЗП 877,90 кв.м. и използваеми покривни тераси 240 кв.м. – общо 1117,90 кв.м.

Сградатa е е изградена по модерната полистиренова строителна технология Крио върху парцел от 919 кв.м., граничещ с главен път с изключителна гледка към града и морето във всички посоки, в непосредствена близост до известни Варненски плажове.

Сградата е на 4 етажа – приземен, партерен, I и II етаж. Приземният етаж се състои от предверие, голяма баня-тоалетна и сауна, техническо помещение – където са разположени италианска хидрофорна система включваща 2 помпи и 2 резервоара по 1 куб.м., осигуряващи постоянен дебит за всички мокри помещения. В приземният етаж са обособени 2 зали с възможност за използване на механа, фитнес, билярд и др. Партерен етаж – обособени са 3 входа. Самостоятелно студио с баня и тоаелет и отделна охранителна система. Просторно предверие, което води към голяма зала обединяваща кухненска, столова и холова част, излизаща към голяма веранда, слизаща към вътрешен двор. На етажа са обособени мъжка и дамска баня/тоалетна с общо предверие.

1-ви жилищен етаж се състои от 2 студиа със самостоятелна баня/тоалет, двустайно студио с баня/тоалет и голямо помещение за кухня и всекидневна излизащи на просторна тераса, към него има голяма баня/тоалет.

2-ри жилищен етаж се състои от двустайно студио с предверие и баня и тоалет, студио с баня и тоалет и голяма всекдневна кухня с трапезария и самостоятелно перално помещение.

Всеки жилищен етаж може да се обособи като самостоятелен апартамент. Просторно стълбище води до използваема покривна тераса на 2 нива. На 1-во ниво са изградени ВиК и електрически инсталации за летен бар, баня тоалетна.

Към къщата има просторен гараж, за 2 големи или 3 по-малки коли, с топла връзка към партера. За отоплението и климатизацията на къщата е предвидена и изградена частично 3 климатични система на Daikin- Alterma.

Дворът е с изградена ВиК система за топла и студена вода с предвидени места за BBQ, летен душ, джакузи, с изградена дренажна система и озеленяване.

Къщата е изключително удобна да се обособи за живеене или да се използва като луксозен семеен хотел с едностайни и двустайни просторни студиа със самостоятелни санитарни възли както и за хоспис,клиника и др.

Вашият коментар